EATLOVELOWCARB

Hej finaste ni!

Först, nytillkomna läsare via expressen: hej! Har du instagram kolla in hos mig på lchfannaschweiz    där är jag aktiv nästan dagligen!IMG_2923

Så, idag är jag med på ett litet hörn i Expressens LCHF-bilaga.  Jag kan ju meddela redan nu att rubriken är helt fel 😉  Man äter inte BARA ost till dessert i Schweiz 😉 Det är bara en fördom. Man kan äta en ostbricka till dessert men man kan även beställa inte choklad fondant 😉 Jag sa med andra ord aldrig så 😉 Så då var det utrett.

Jag försökte få fram hur bra matkulturen är i Schweiz. Visst finns det pommes och chickennuggets också men de har hög kvalite på maten i butikerna och det är nästan alltid en chock att komma hem och gå på ICA i Sverige. Det tror jag de flesta som bor här i Schweiz håller med om. Visserligen är maten dyrare här (generellt) men också otroligt bra kvalite.

Hur som. Hoppas ni har det fint. Jag räknar ner nu, snart opereras jag. Mina åderbråck ska bort. De har hittills inte gjort ont men det är som att de känner på sig att de ska bort för  de sista dagarna har de gjort ont. Inte outhärdligt ont men ändå ont. Har gjort en vanlig läkarundersökning och där såg de att mina järnvärden var låga. I dag var jag tillbaka där och fick en infusion med järn. Så skönt att slippa tabletter 🙂 På tisdag ska jag träffa kirurgen och få alla detaljer inför onsdag. Har organiserat med dagis och barnvakter inför veckan också, så får vi se om jag blir kvar mer än 1 natt. Jag vill helst hem på en gång, gillar inte sjukhus och vet inte vad jag kommer få för mat 😉 Vitt bröd och sockeryoughurt känns ju inte så lockande 😉 Men det blir nog bra hur det än blir. Ska bli skönt när det är gjort! Måste bara köpa ett par diskhandskar så är jag redo. Ja,ni läste rätt. Diskhandskar är bra när man ska ta på sig ett par stödstrumpor 🙂

Jag fick ett ryck i dag och spontanklippte mig! Kort blev det. Fått lite väl många spontana shoppingryck det sista. Måste skärpa mig  och lära mig att bara för att något passar måste jag inte köpa det. Har vart så van vid att man måste köpa allt man kommer i. Men så är det ju inte längre 😉

Ha en fin helg! kramar Anna

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *