Trevlig helg!

Det är fredag eftermiddag och jag sitter ner. Har hållit i gång hela dagen. Började morgonen med kaffe hos en vän och lite snick snack och roliga saker. Snabb promenad i ösregn tills maken plockade upp mig för att köra till gymmet. Där tränade vi tillsammans, jag körde hans program i dag och hade mer fokus på mina stackars svaga armar.  Jag har starka ben märkte jag i dag, kunde fördubbla på benpressen och det gick ändå.  När jag är i målvikt kommer jag satsa mkt på armarna, de är så sjukt vobbliga nu. Som två geleklumpar som hänger 😉 Det blir väl så när man går ner gissar jag men det är sanslöst trist. Men, det gör mig bara mer motiverad att köra hårt så det ryker 🙂
Hur som, efter träningen käkade vi lunch och sen tillbaka till gymmet men inte för att träna, var inte orolig 😉 De har en Beauty avdelning så jag gav mig själv lite belöning i form av hetvax i ansiktet. Visste ni att uttrycket “Vill man vara fin får man lida pin” finns på tyska också. Jag försökte nämligen direkt översätta det från svenska med blandat resultat varpå hon fint påpekade att det finns på tyska också men man säger så här…..Börjar bli som min man, han håller alltid på med massa ordspråk på svenska som han ska försöka förklara på tyska varpå det slutar med att JAG får hjälpa honom eftersom han är lite mer begränsad i språket än mig…

Hur som helst, det heter i alla fall: “Wer schön sein will, muss leiden.” Och det stämmer om man pratar om hetvax. Speciellt i ansiktet.  Men det går snabbt, tar 20 min så har man snyggaste ögonbrynen i stan 😉 Så det får det helt enkelt vara värt.

Nu kära ni ska jag röja snabbt innan jag snörar på mig skorna och ger mig av på en snabb promenad till affären där lite småsaker ska inhandlas till middagen i kväll för att sen gå till dagis och hämta mina små barn. Sen är det helg, och det ska bli skönt. Vi ser ut att fortsatt kunna njuta av fint väder även om jag i morse kände att jag tycker det är väldigt mysigt med hösten och alla löv, blåst och regn. I lagom dos vill säga 😉

So, a shorty in english. Had this lovely day today and a tuff work out session with my husband. We also had lunch together and afterwards I went back to my fitness center but in the beautyarea and had some qualitytime with hot wax in my face. It was painful but in the end my eyebrows looks just great 😉

Now I will take a walk in the sun to do some shopping and then pick up my kids at daycare. I am not sure about this english writing, it feels so strange. I think I will try german next time but I need some more time then 😉

 

 

 

 

 

Liten bildkavalkad kommer här:

Some pictures:

IMG_2599

 

 

Detta mina vänner var gott som bara den. Köttfärsbiffar, blomkålsmos och gräddsås. Tallrikarna var klinskt rena efteråt 😉

This was just so yummie. Meatballs,  mashed cauliflower and some sause. (Sorry for my english, I have a hard time remembering what you call diffrent foodstuff in english as I mostly speak german)

 

 

IMG_2617

Har haft en avocadovecka. Ätit bacon, acovado med citron, lök och tomat flera frukostar denna veckan. Lite less på äggröra kände jag, behövde förnya mig men ändå få i mig fett…

I have been eating this a lot this week. Its a avocado week for sure 😉

 

 

 

 

IMG_2606

Embrace the season! Jag lär mig att älska höst, kyla och mörker. Jag gillar visserligen alltid hösten till en början men detta år ska jag verkligen omfamna den med glädje 🙂

I try to really embrace fall this year and do what I can to have a wonderful time.

 

 

 

IMG_0332

Ägg ägg ägg. Många ägg äter vi varje vecka. Väldigt många ägg. 🙂

Eggs eggs eggs. We are eating a lot of eggs each week. A lot 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *