Stay true, stay you!

Jag har en tavla på min vägg framför mitt arbetsbord. Jag behöver de orden lite då och då, “Stay true stay you” för det är enkelt att tappa bort sig själv ibland. Det är svårt att  veta vad man gör för sig själv, för att passa in eller för andra. Att göra saker för andra kan ju vara för sig själv också men det kan också vara på bekostnad av sig själv och ens egna känslor drömmar och mål.  Därför måste jag påminna mig själv om det ibland, att den jag är, det jag gör och mina drömmar är jag, det är det som är mig. Det jag gjort hittills har inte varit någon slump, något som bara blivit. Jag har gjort medvetna val hela tiden även om folk inte tror det alltid.

Mina år hemma, är medvetna år. Jag älskar inte all tiden här hemma, det är jobbigt och kämpigt men också underbart mellan varven. Precis som med resten av livet, andra plan i livet. Jag har mellan varven känt press på mig själv att ” ta tag i mig”, börja jobba, göra karriär osv. Jag vill fortfarande allt detta men det får bli när det blir. Jag är fullkomligt övertygad om att livet blir bra till slut om man vågar hänga på lite. Under de sista åren har jag lärt känna så spännande härliga människor , vågat ta avstånd till andra människor. Vågat välja, vågat ge mig det. Jag har bara detta livet och jag tänker inte spendera det med folk som faktiskt inte vill vara med mig. Jag menar, det är fina människor helt säkert men när man upplever att de inte vill, att de inte tycker att man är bra nog eller att man helt enkelt inte klickar längre så måste man inte hålla fast. Jag har lovat mig själv att inte hålla liv i något som är dött, även om jag är expert på det.  Jag tänker inte  sitta som en babblande papegoja och försöka prata med folk som inte vill. Jag är trött på det och jag är värd mer än det 🙂 Så in med hjärtliga människor, människor som tycker om mig oavsett vart jag bor hur jag ser ut eller vad jag har för kläder 🙂   På samma sätt har jag bestämt mig för att slänga alla krav jag känner. Livet kommer fortsätta ändå, både bra och dåliga saker kommer hända och det viktigaste jag har är min familj och min hälsa.  Jag är så tacksam och glad att jag vågade förändra. Vågade ta tag i min hälsa för så mycket har hänt med mig sen dess.  Jag är fortfarande jag men jag har fått fram andra sidor av mig som legat dolda.

Och så en rolig liten sak:  Jag ska vara med i expressens LCHF-bilaga i Sverige.  De gör en liten grej om mig och att äta LCHF utomlands. Så ni som bor i Sverige får hålla utkik, jag uppdaterar er om när den kommer ut 😉

Ta hand om er! Både insida, relationer och utsidan!

kramar Anna

I sometimes need to remind myself of those words in the subject, Stay True, stay you. Its easy to forget who you are, what values you have and what you love.  I am so happy for my life right now, it goes in exciting directions and I can just go with the flow. I have transformed myself inside and out and I have got to know so many new people this last year. People that it feels like I really know even if I just met them. And I also decided that I need to stop with other people. People that dont feel true, people that dont really like me because of who I am. You dont have to hang on to people ot of old habits and thats a nice realization.

Well, need to get prepared for bed now. My big boys and husband is in Rapperswil and looking at hockey right now, small ones is in bed and I am really tierd 😉

Take care! Both your inside, outside and your relationships!

Anna

IMG_2474

 

This is a picture of the change I have made on my outside since my start.  I have lost more since that picture but it doesent matter, the amazing thing now is that when I look at pictures now, I feel more me on the new than the old one. It takes tome to adjust to your new self 🙂

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *