Snart kan jag säga..

att jag har gått ner 30 kg. Har bara 700 gram kvar.  Det mina vänner, känns helt sinnessjukt.

Har haft ett par dagar då vi fixat med backup osv för våra tusentals bilder. Då slår det mig, vilken otrolig resa jag har gjort. Och det slår mig att jag inte såg frisk ut förrut. Huden, hållningen, ögonen. Jag såg sjuk ut, och jag såg trött ut. Kanske inte så konstigt om man bar omkring på 30 kg mer än nu. Jag har väl ungefär 10-13 kilon kvar beroende lite på vart jag bestämmer mig för att vara nöjd. Eller vart min kropp säger att det är dags att vara nöjd kanske man ska säga?

Det är så mycket som händer och samtidigt ingenting. Vi har fått in en bra lunk här hemma jag och barnen. Vi är ute så mycket vi kan, går till simhallen när den är öppen, träffar vänner lite då och då och myser mycket. Njuter av att detta sista året innan kindergarten börjar, kunna sova länge på morgonen, äta frukost sakta och mysa i pyjamas hela förmiddagen. Jag måste ju såklart gå upp med de stora men de små ligger allt som oftast kvar och drar sig. Jag har återigen lagt undan massa kläder som är för stora. Har dessutom köpt nytt, igen 😉 2 par svarta byxor och 1 par jeans samt två nya kjolar. Och endel överdelar. Lägger undan sånt som satt perfekt i början av sommaren, som redan nu hänger och sitter illa. Jag köper som ni kanske förstår inga dyra kläder då det säger wooosh och så är även de för stora 😉 Ett härligt lyxproblem så jag ska inte klaga. Men jag sitter mkt och surfar runt på kläder jag ska köpa sen när jag kommit i mål, sånt som jag kommer vilja ha i många långa år och som jag suktat efter länge. Men det är som sagt en liten bit kvar tills dess och medans jag fortsätter att tappa så håller jag mig till budgetkläder 🙂

I går var jag på Essbar i Zürich. En nyöppnad restaurang med säsongsbetonad närproducerad mat. De hade bara fisk från Zürichsjön på menyn samt lamm från Glarus som ligger ca 30 min från oss.  Det var bra mat. Små rätter och man skulle beställa in flera stycken. De hade en underbar pumpasoppa och så fick jag för första gången äta riven pepparot över rödbetor. Väldigt gott 🙂 . Rödbeta är ju inte strikt LCHF och inget jag äter ofta men om man firar sin 30 årsdag i efterskott får man kanske unna sig en rödbeta 😉

 

 

IMG_2703F

Förberedde mig för kvällen i går. Väldigt trevligt som sagt, värt ett besök. Essbar Zürich i kreis 4 för er som bor här.

 

IMG_2698

Min lunch i går. Lax med brysselkål, avocadosallad och chiafrön. Fett å gött 😉 Många tror kanske att jag bara äter bacon hela dagarna men det är långt i från sanningen 😉

 

Nä ni, nu borde jag göra något vettigt. Typ vika 2 ton tvätt eller så.

Lev väl!

kramar Anna

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *