Holidays!

Hej! (for english scroll down)

Jag sitter i min nya underbara fotölj som jag fick av min make i 30 årspresent förra veckan. Den är precis så skön som jag minns, helt i naturmaterial. Luktar trä om den, jag är helt kär. Tänk att han köpte en till mig, en sådan jag önskat mig sedan evigheter typ. Har packat upp allt från vår semester och en maskin tvätt är redan i gång.  Barnen är nyduschade och sover sött, de är helt galet trötta efter en väldigt härlig men intensiv semester. Fast vi är ganska bra på att ta det lugnt i vår familj, njuta av en sakta promenad på grusstigar, stanna upp och titta på maskar och samla stenar.  Små saker i vardagen som faktiskt är de som räknas. Vi har varit 4 nätter i Dolomiterna, ett bergsområde i Südtirol, den italienska delen. Vi har bott på ett familjehotell med ett eget badområde, stort lekområde, massa aktiviteter och fantastisk mat. Det ligger i en liten by nära underbar natur. Vi har ätit massa god mat, druckit lokala viner, vandrat, badat badat badat och läst. Maken och jag satt 1h på en bänk i solen och läste medan barnen lekte  i leklandet och var på aktiviteter.  Vi har hunnit med att bara vara men samtidigt gjort saker tillsammans och var för sig.  Vi har haft semester helt enkelt. Har somnat utmattade men av luft och rörelse varje kväll. Jag vet inte hur italienska föräldrar gör för att hålla sina barn vakna men varje kväll började en show 21.00.  Mina barn orkade inte vara med på hela en enda gång.

Nu är vi hemma igen, maken ska återgå till jobb och barnen till skolan. Själv ska jag fortsätta jobba med min kropp och själ!

Tack vare fönvind har vi över 25 grader här i Schweiz och det ser ut att fortsätta, vilket såklart är fantastiskt. Fast jag måste erkänna att det var mysigt med lite kyligare i veckan när man fick ta på sig koftan och sjalen. Men den tiden kommer hit också, så värmen får gärna vara kvar 🙂 Det är ju varmare nu i oktober än det var i juli, hyffsat märklig situation ändå.

Jag ska ta nya tag när det kommer till kosten. Inte för att jag har fallit av min bana men jag måste äta mer fett 😉 Fettet är nyckeln till resultat. Och jag måste bli bättre på att hålla mig till huvudmålen under dagen som inte är mellanmål, snacks osv.  Bara frukost, lunch och middag. Ha hög fettandel så jag håller mig mätt längre. Tror jag börjar med en smoothie och ett ägg till frukost i morgon, det var länge sedan 🙂

Ta hand om er!

kramar Anna

 

Hi!

I have decided to write a short post in english as its more natural for me to do it in swedish.

We are home from a lovely vacation. We spend 4 nights in the lovely Dolomites at a family hotell in the mountains. It was lovely to have time together, we have taken walks with the kids in the forest, been swimming in the pools for hours and hours and enjoyed the luxury of not have to cook.

Now we are home and ready to take new steps in this lovely warm autumn.  Kiddohs goes back to school, husband to work and I will continue to work on my body and soul.  I will take a new step to eat more fat. Yes, you read right. I must eat more fat so I dont eat in between meals. I have to stop snacking and keep to the 3 meals a day and then fat is the key.  I will start with a smoothie and 1 egg tomorrow morning and then work on a meal plan with a lot of fat 🙂

Take care!

Love,

Anna

aIMG_2467

 

I actually did 1 pass of work out at the hotels gym. I also took a lot of walks, yesterday me and hubby walked 10 km upwards on a hill to a cute little mountain village.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *