Pilates!

Precis hemkommen från en underbar pilatesklass. Fantastisk instruktör, så ödmjuk, lugn och proffsig. Jag kunde ta min kropp till högre nivåer än jag någonsin gjort innan, spännande! Jag kommer fortsätta med den klassen varje tisdag. Helst vill jag få till pilates 2 gånger/vecka då det verkligen är bra för mig. Vi får se, i vinter sen kanske jag kan få till ett pass som är på lördag morgon men nu under hösten är det match för min äldste son varje lördag så det hinns inte riktigt med.

Idag ska jag åka till Uster. Det är staden vi bodde in förrut under 4 år innan vi flyttade hit. Ungefär 30 min från där vi bor nu, det är ju aldrig några direkta avstånd i Schweiz 😉
Ska träffa en tjej där som jag träffade nästan varje onsdag när våra barn var mindre och vi sågs över en kaffe samtidigt som barnen lekte. Hon har, precis som jag, kämpat med sin vikt och kört viktväktarna en hel del. Men det har såklart tagit stopp och hon upplever samma som jag gjorde, när kvällen kommer är pointsen slut men magen hungrig. Hon har sett på facebook att jag har gått ner endel och frågade hur, och nu vill hon träffas för att få lite råd och tips. Så spännande och kul att kunna inspirera andra! Jag satt och skrev ett dokument i går med tips, råd och lite recept som jag ska ta med mig.

Det är spännande att se vart livet leder en. Jag ha massa tankar, ideer och drömmar som virvlar runt i skallen men en sak i taget. Det är mycket för hela familjen just nu med fullbokade helgen, gäster osv. Men efter höstlovet lugnar det ner sig och då kommer vi komma hem efter en veckas SPA-hotell med nya krafter inför vintern.
Jag har satt upp endel mål inför denna vinter, bland annat: Lära mig åka skidor! Det är dags nu. Sanningen är den att jag inte har vågat förrut. Varit rädd att inte hitta skidkläder i min storlek, varit rädd för att klanta mig och folk bara kommer lägga märke till min vikt. Det är så mycket som legat i den där himla vikten. Sen är det ju ett faktum att ju tyngre men är, desto snabbare går det nerför. Så jag har haft det som en ursäkt också 😉
Jag hoppas hitta snygga skidkläder till mig i år och planerar att anlita en skidlärare så att jag sedan kan susa ner för backarna med barnen. Jag menar, man bor väl inte i ett land fullt av snötäckta alper och inte åker skidor? 😉

Ha en fortsatt go dag nu kära vänner! Jag ska steka mig lite kyckling och bacon, skiva upp lite avocado och sen äta det i hop med hemmagjord majonäs.

Här, i ljuvliga Amden vid Walensee var vi i söndags. Grillade och lekte i en lekpark innan vi sen tog liften högst upp och vandrade neråt. Det var kämpigt på slutet för mina 4 åringar men de fick belöning på ett cafe längst ner 🙂

Selfie i hissen 😉 På väg till gymmet i morse. Märk väl att jag har jeans på mig. Det vet de som känner mig att jag sällan har haft förr. Men nu så, jag har många års jeansanvändande att ta igen;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *