Not a fatto anymore ;)

Hej på er!

Så, kolla där jag bloggar två dagar i rad. Inte illa va?

Jag vägde in mig på -2 kg denna veckan. Alltså sammanlagt -27 kg sen jag började i januari. Det känns ju overkligt när jag skriver det rakt upp och ned. 27 kilo.

Så i dag är jag inte FET längre 😉 haha, jag är bara överviktig just nu. Har varit en milstolpe för mig lite halvseriöst för jag bryr mig inte om BMI egentligen. Det är ju ganska oviktig med siffror och kilon det är bara ett verktyg för att rent matematiskt ha koll. Men det viktigaste är ju hur man känner och jag känner mig så glad , fri och sprallig 😉 Precis som min blogg beskriver hur jag vill känna och leva. Det är det som räknas, inte kilon, centimetrar eller siffror. Jag börjar närma mig det mer och mer att leva efter hur det känns. Och det känns underbart.

Dagen har varit fin. Vi har fint höstväder och det är vi sannerligen värda efter en hemsk sommar med massa regn. Vi var tack och lov i Sverige på lovet, tycker synd om det stackarna som varit i Schweiz hela sommaren och bara fått regn. Men nu har vi höst på det bästa sätt man kan tänka sig, 24 grader ute sol och shortsväder. Man kan säkert bada om man försöker men eftersom sjön aldrig blivit riktigt varm så misstänker jag att det inte är några höga temperaturer.
Vi går på sångklass varje torsdagmorgon och det älskar mina barn. Sen äter vi lunch hemma innan vi sticker till gymmet. Jag tränar, barnen leker. De var ensamma på barnpassningen i dag och jag nästan själv i träningslokalerna 😉
I morgon ska jag prova på Zumba. Var på ett annat pass förra fredagen och det såg så kul ut med Zumba så det får det bli i morgon. Måste få in pilates också för det är fantastiskt för både kropp och själ 🙂

Ser fram emot denna helgen! Ska till Luzern med goda vänner på lördag för shopping,lunch och promenader. Ska bli så kul, helt utan barn!
Sen på söndag ska vi ut i naturen. Det är ren balsam för själen att andas bergsluft, njuta av natur och hög luft. Jag älskar det!

Middag ala Anna. En köttbit (eller kyckling, eller halloumiost eller vad man vill ha) broccoli, kryddsmör och bearnaisesås. Det är väldigt enkelt att laga mat på detta viset. 

Apero yum yum style! Jag vet, plommon är hyffsat höga i KH men jag unnar mig lite säsongsbetonade frukter. Det känns helt naturligt med schweiziska plommon på hösten.

En Frappuchino light från Starbucks. Ligger en SB brevid mitt gym, jag har gått förbi där ett par gånger 😉  Jag försöker undvika sötningsmedel i den mån det går men denna kan jag inte motstå. Fast de tycker man är lite knasig när man vill ha fet mjölk och grädde men inget socker 😉 Men de får tycka vad de vill 😉
I morgon är det träning som sagt. Samt ett besök på grannstadens grönsaks och blommarknad. Försöka städa lite och försöka vara ute mycket. Vi får se hur mkt jag lyckas med 😉
kram på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *