Höstens vindar viner!

Hej finaste ni!

Det var länge sedan jag skrev nu, sommaren är intensiv och vi har haft det underbart. Sverige var ljuvligt med sol, bad familj och god mat. Hade sett fram emot att prova LCHF produkter men insåg väl där att mycket av det jag ville prova inte var något att ha. Jag har vant mig vid att äta ren mat lagad från grunden så en smaksatt kvarg sötad med aspartam känns helt fel för mig. Jag påstår inte att jag är helt fri från sötningsmedel men jag vill komma närmare och närmare det målet, att sötman ska vara naturlig från råvarorna och inte tillsättas.

För er som inte vet det, pluggar jag inte längre på konstskolan. Lång historia kort, det kändes inte rätt längre. Tänker inte gå in på detaljer kring det men beslutet känns rätt i hjärteroten. Jag har andra tankar och funderingar kring framtiden men denna hösten fokuseras på lite distansplugg och träning. Och att vara mamma såklart, mitt vikigaste uppdrag.

Att ha gått ner 25 kilo som jag gjort nu är en revolution i mitt liv. Jag kan köpa kläder på vanliga butiker i normala storlekar, kommer i modeller av jackor jag aldrig kunnat drömma om osv. Jag känner mig säkrare och starkare och faktiskt snyggare 😉
Jag har ett gäng kilon kvar och det går ungefär i samma takt som det gjort hittils. Ca 0,5 kg/ vecka. Vissa veckor går jag upp, vissa veckor -2kg. Det är som det är, ingen rim och ranson i varför det är på ett sätt ena veckan och ett annat andra veckan.

Nu tänkte jag skriva lite om träning, min nya passion och drivkraft. Jag tänker på träning och hur jag ska träna hela tiden. Planerar, funderar och tänker ut hur jag ska få in både cardio och styrka. Både pass och stryrketräning på maskinerna. Jag mår bra av träning, känner hur min kropp behöver det. Nästan varje pass avslutar jag med ångbad och så en lång skön dusch. Jag tar tid på mig, känner att jag behöver det. De gånger jag har barnen på barnpassningen gör jag såklart inte allt det där, då är det snabbt och effektivt som gäller men det är max 1 gång /vecka även om barnen kunde bestämma skulle det blir oftare. De älskar sitt “träningsdagis” som de kallar det.
Hur som, kroppen mår bra av rörelse. Jag tränar aldrig så jag blir kräkfärdig men älskar rörelse. Att utmana mig själv och se framsteg, häftigt. Jag som alltid trott att jag inte är en träningsmänniska har precis insett att det är ju det jag är. Vissa hatar att träna men gör det för att man “måste”. Det gör inte jag, jag älskar att träna 😉

Jag efter ett svettigt styrkepass på gymmet. Jag tränar på ett ställe i grannstan Rapperswil som ligger mitt i centrum. Perfekt location och enkelt att nå med både bil och tåg.

Frukost på Hitl. En fantastisk vegorestaurang i Zürich. 
Jag ska blogga mer än i sommar. Jag har så mycket tankar och funderingar i skallen och försöker på samma gång att njuta och leva i nuet. Men jag ska gå lite kurser i nutrion and health denna hösten tex. Och så har jag tagit tag i körkortet igen. Kan jag gå ner i vikt, kan jag ta körtkort så det så 😉
kram på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *