Regn rusk och kallt.

Hej på er!

Det ska föreställa maj månad nu men det är lika kallt som i november känns det som. Kanske inte riktigt men nästan. Det regnar och är runt 10 grader mer eller mindre. Sen kommer det en varm dag och hoppet är tillbaka för att sen dras ner av kylan igen. Blä, inte roligt. Det ser dock ut som att det vänder på fredag och sakta går uppåt igen, vi får hoppas helt enkelt.

Har precis avslutat 20 min tabata och sitter nu och tar igen mig innan jag ska in i duschen och ner i köket. I går var jag med om något jag inte varit med om innan. Jag var ute för en mycket snabb power walk. Vägen ner gick bra. Det går ju neråt som sagt och det var uppehåll. När jag kommit ner och ska ta mig upp bestämmer jag mig för att ta den jobbiga backen. Sagt och gjort upp det går. Och då öppnar sig himlen och det fullkomligt öser ner regn. Och som jag njöt. Det var underbart att bara kötta på i det piskande regnet. Riktigt bra musik i lurarna och rask takt uppåt. Nånstans när jag nästan var uppe kom jag i håg sist jag gick där. Det var vidrig, jobbigt och hemskt trots bra väder. Nu hade jag sånt sjukt flyt och flög nästan upp. Stannade ingenting och kände påtagligt hur mina ben blivit sjukt mycket starkare. När jag kom hem var jag som en speedad duracellkanin. Hoppade upp och ner och kunde inte stå still. Så där som jag har sett folk som tränar mycket beter sig och som jag aldrig förstått mig på. Efter en varm dusch och en stor kopp te landade jag i soffan framför “Svett och Etikett” som finns på svtflow. Fantastiskt bra och roligt program 🙂
Det handlade om löpning i går och det var ju ett roligt sammanträffande eftersom mitt mål med mina powerwalks är att börja löpträna. Det går inte ännu, vågar inte med mina knän (har inga problem med dem men vill ju helst undvika det genom att belasta dem för hårt på en för tung kropp) men det är inte många kilon kvar innan jag sakta men säkert kan börja lite smått. Längtar. Japp, du läste rätt, jag längtar.

Jag bakade muffins med barnen i går. Lchf-muffinsar såklart. Jag försöker undvika bakverk av alla slag, även tillåtna men i går var det sånt eländig väder och det kändes som en bra aktivitet med två stycken snart 4 åringar. Det gick toppen, över förväntan. Inget stort kaos i köket och de gjorde de mesta själva. Inklusive gluffsa i sig de färdiga muffinsarna när storebror kom hem från skolan.

Nehepp, nu är det nog helt enkelt dags att duscha klä sig och fortsätta denna dagen. Som är grå och regnig som skrivet men som märkligt nog känns härlig.
Ja juste, jag glömde nästan bort. I dag ska jag till frisören. Jag lovade mig själv det som ett delmål men det gick så snabbt där när jag kom i det målet och jag ramlade raskt ner 4 kg till. Men i dag ska jag till frisören och fixa till burret och de silvriga små hårstråna på vänster sida.

Lite bilder från instagram

Kvällens middag i måndags. Kycklingfileer fyllda med philadelphiaost och gräslök.
Inlindade i bacon. Till det åt jag stekt vitkål. Yammie 🙂

Gårdagens muffinsbakning. Gjorda på mandemjöl, smör, philadeflia, ägg, fiberhusk och valfria bär. Samt sötning om man vill. 

En inte så snygg bild på mig 😉 Det var jag i ösregnet i går. Min näsa ser nästan oproportionerlig ut 😉
Puss på er och njut av dagen!
Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *