Köpgalen :)

Hej på er!

Oj oj, vad många ni var som läste mitt inlägg i går och fortsatt göra det i dag. Vad ROLIGT. Trodde aldrig att min lilla blogg kunde få så många läsare. Det är en ren klycha jag ska komma med nu men ni gör det roligare att skriva och motiverar mig. Så tack för att just du tar av din tid och läser det jag skriver.

Idag är jag ledig. Det betyder att jag fortfarande har lov från skolan samtidigt som alla barn är i skola på dagis och på fritids.
För 2 veckor sen var maken inne i stan och jag bad honom köpa med sig en puderdosa hem till mig. Skickade ett foto på dosan och skrev vilket förteckning det skulle vara. Han kom hem med fel 😉 Hade tänkte att jag skulle byta den i morgon när jag ändå ska åka till Chur (en liten stad 1 h söder om där vi bor) men kom sen på att jag vill ju vara sminkad då 😉 Så jag åkte in i morse efter att jag först promenerat med twinsen till dagis. Maken var också med och sen bytte jag skor och lämnade på hans jobb. Jag går bara längre sträckor i sköna skor men vill inte åka in med jeanskjol kavaj och gympadojjor till stan 😉
Bytte min puderdosa och började sen kika på kläder. Vilken himla kick det är när man får gå ner ytterligare en storlek. Kom hem med en ansedlig hög kläder och ska nu rensa ut det som är för stort, vilket visserligen är typ allt. Men endel går ju fortfarande att ha på sig trots det. Endel sitter illa eller gör att jag ser större ut och det är ju inte så kul 😉
Det kostar pengar att gå ner i vikt. Men det är med glädje jag köper de kläderna. En facebook vän påminde mig om att göra mig av med kläderna jag inte kan ha längre och det ska jag göra denna gång. Puts väck med allt för de ska jag inte ha mer. Ska spara något, typ den klänningen jag hade på kortet i går för att påminna mig om hur stor jag var och att jag aldrig mer ska dit upp.

Jag hade en liten dipp i mitt sinne ett par dagar nyligen. Det blir ofta så när släkt och familj är på besök. Man funderar lite kring varför i hela fridens namn man bor i ett annat land egentligen? När barnen har så kul med sina kusiner och livet känns som att det är mycket enklare i Sverige. Fast jag vet att det inte är det, livet är vad livet är vart man än bor och makten över det har jag i grund och botten alltid själv. Men ändå, man inbillar sig det.
Sen längtar jag fasligt mycket efter att äga ett hus. Jag vet, väldigt ytligt att vilja äga saker men jag gör det. Att bygga upp ett eget hem med familjen. Och det känns så svårt här ibland där man måste börja om från början med allt typ. Man har inga naturliga kontakter och band genom familj och släkt. Och andra sidan kan man verkligen umgås med folk för att man tycker om dem här eftersom man inte har några band.
Hur som, det känns redan bättre. Jag har tagit långa promenader i naturen och försökt yoga varje dag. Det ger mig lugn och styrka.
Jag ska förresten på en första provlektion i en yogastudio efter semestern. Det ska bli grymt spännande att se hur det funkar. Har hittat en studio med tidpunkt som funkar i vårt ganska strukturerade liv.

Nu ska jag rensa garderoben som sagt! Vad jobbigt jag har det 😉

kramar!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *