Förkylning..

Hej vänner!

Jag är fortfarande förkyld. Började känna känningar i kroppen för typ 2 veckor sedan och sen bröt det ut förra veckan. Drog mig trots det till skolan 2 dagar men hoppade över en heldag med shopping och goa vänner i helgen.
Sen blev det typ värre. Eller rättare sagt, hosta. Har hostat så jag har träningsvärk i magen, känns sådär. Tack och lov för hostmedicin dock, det hjälper faktiskt bra.
Men, eftersom jag inte är tiptop så är jag hemma från skolan i dag. Passar ganska bra, har en lärare som jag inte alls tycker om. Jag hade såklart gått om jag varit bra men kombon var ett ganska enkelt val. Om jag ska klara honom måste jag känna att jag kan ta kritik och prestera bra vilket jag inte kan om jag är sjuk. Han är en väldigt hetsig serietecknare som har snabba övningar hela tiden vilket jag inte riktigt pallar. Hur som, idag är jag hemma och hostar i stället. Dricker vatten och tar det lugnt. Ska promenera i dag och inte köra mitt Tabatapass. Kanske beror det på att jag försökt träna hela tiden att jag inte blir riktigt frisk?

Jag har funderat lite kring detta med att ta folks komplimanger. Jag får väl inte så värst många direkt men endel säger att jag är duktig och bra. Jag har så svårt för det ska jag ärligt säga. Ordet duktig mår jag nästan illa av. Det säger ju mer om mig än om andra förmodligen men jag har svårt för det där. Jag har ingen ambition av att vara duktig men jag gör mitt bästa. Jag kämpar tills svetten rinner, står i konstiga yogapositioner (och är så glad att ingen ser mig). Folk får gärna säga att jag är inspirerande och kämpar bra men så fort de använder ordet duktig blir jag nästan galen. Inget jag gör, oavsett vikt eller annat i livet går ut på att folk ska tycka att jag är duktig. Jag har inga behov av att skriva på facebook om bra saker jag gör i livet för att folk ska tycka och skriva att jag är duktig. Bra får man tycka att jag är, på saker jag gör. Blir löjligt glad när folk ber mig om tips för inredning tex, det betyder att de tycker att jag har lite känsla kanske 😉 Eller att mitt hem är fint typ. Men ni ser, jag har svårt att ens skriva det. Jag blir GLAD när folk säger bra saker till mig men har svårt att ta in dem tror jag.
Men en sak jag är riktigt glad och stolt över är en sak som hände förra veckan.
Ni vet ju att jag går en konst och designskola inne i Zürich. Bara att komma in där med antagningsprover och allt var bra gjort. Jag är sjukt stolt över att jag har gått 1 termin nu och att mitt språk utvecklas för varje vecka.
Hur som, vi har haft 2 moduler fotografi som varit otroligt lärorika med en fantastisk lärare som är konstnär och fotograf. Att tekniskt lära sig kamerans alla funktioner samt få massa tips och input på ens bilder är kul.
Så i torsdags så frågade min lärare mig om jag skulle kunna tänka mig att jobba som fotograf en helg i sommar tillsammans med henne och ett par andra elever från skolan. Det är en festival i Zürich och den ska dokumenteras och det ska jag vara med att göra. Inte är det bara mitt första betalda jobb i Schweiz (och på evigheter dessutom) utan mitt första jobb inom något kreativt. Hur coolt är inte det? Det gör mig sjukt stolt för hon har sett något i mina bilder och mitt uttryck som hon gillar. Det är bara en helg jag vet det, men det känns super häftigt!!!

Lite siffror kanske. Återigen har jag svårt att skriva för att jag har svårt för att folk ska tro att jag vill att de ska tycka att jag är duktig. Har inget behov som sagt 😉 Men det är ju ändå en viktminskningsblogg 😉

Hittils har jag förlorat 12,2 kg i vikt.
10 cm i midjan.
9 cm runt brösten
12 cm över rumpan
6 cm på båda låren
4 cm på överarmarna.

Och det häftigaste av allt är att jag mått så bra hela tiden. Ingen kamp, ingen blodsmak. Jag tränar mina tabatapass (som enligt forskning ska vara det mest effektiva träningen för viktminskning) äter mat och är mätt. Äter god mat dessutom och är aldrig sugen.

Här kommer ett par bilder från mina senaste veckor från instagram. Ni får gärna följa mig där:
lchfannaschweiz heter jag där också.

Bild 1: Nya träningskläder!! Känns roligare att träna i snygga rosa kläder 🙂
Bild2: Känner mig starkare än på länge 🙂
Bild 3: Min tabata app. Kör 11*3 reps med 10 sekunders paus. Typ varje dag. Har köpt hantlar nu med så det känns rejält i armarna.
Bild 4: Lunch från i måndags. Rostbiff, sås, mozarellaost, avocado, sallad, tomater och skivade jordgubbar. Jag älskar att ha jordgubbar i sallader.

Det var lite grann från mig det!

Ha en fin dag nu! Jag ska duscha och sen gå en 2 h lång promenad för att möta upp maken och luncha med honom!
kram kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *