4 månader, är det inte galet.

Hej finisar!

Ett litet uppehåll har det blivit pga påsk och härligt besök från Sverige. Vi fick uppleva både vinter och sommar inom ett par dagar. Det är lite lustigt med vädret i detta land. Ena dagar 20 grader och andra dagen snö. Det regn-snöade på fredagskvällen och var ganska kallt ute. Sen på lördagen åkte vi upp till en liten stad som heter Einsiedeln en bit upp. Där låg snön på backen och det var kallt. Vi gick in med alla barn (8 st) i stora klostret och lyssnade på munkar som sjöng och präster som läste ur bibeln. Kändes fint så där i påsktider.
Nu är vi i gång och förbereder vår stundande semester. 1 vecka i ljuvliga Italien ligger framför oss och denna gång bär det av till Toscana. Där har vi aldrig varit så det ser vi fram emot. Ska besöka både Pisa och Florence är tanken. Tar med mig i-paden och mattan och kommer köra både tabata och yoga där. Hoppas att vi har en ganska insynsskyddad trädgård så jag kan träna ute. Låter väl härligt med morgonyoga med utsikt över de toscanska kullarna.

När vi är där kommer april gå över och in i maj vilket känns helt otroligt. Tiden går fasligt fort och i maj har jag ätit lchf-kost i 4 månader. Mår finemang fortfarande och tränar regelbundet. Går ner i vikt och är inget sugen fortfarande. I påsk gick jag NER 1,5 kg, hur galet är inte det. Åt god och bra mat, rörde mig mycket och åt lite efterrätt (lchf vänligt såklart) på påskafton. Nu när det är semester igen så kommer vi köra på som vanligt med träningen och vår kost. Kommer förmodligen sakna glassen, italiensk glass är ju ljuvligt. Men jag planerar att köpa en glassmaskin i Italien, de bra kommer ju därifrån så det blir perfekt att köpa en maskin där.

Nu ska jag laga mat. Det blir tacos i kväll, en favorit hos barnen och oss. Det går enkelt att äta lchfvänligt med massa ost och avocado.

Ska försöka uppdatera bloggen i Italien också med lite kort och så 🙂

Denna utsikt hade vi på vår lilla tur med familjen från Sverige. Vi inledde vår karriär som geocachare där också. Ett kul sätt för barnen att engagera sig när man är ute och går. 

Detta är 2 klänningar. Den till höger från januari-12. Då vägde jag 17 kg mer än i dag. Den vänstra är mitt senaste köp. Skiljer 10 stl mellan dem också. Galet 🙂

Jag och min 7 åring på en italiensk restaurang i Zürich. En stor sallad med räkor, parmesanost och smarrig dressing åt jag. 

Frökex gillar vi i denna familj. Så gott med en bit brieost och salami till. 

Nu middag som sagt.

Kramar på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *