Onsdag morgon!

God morgon fina ni!

Det är onsdag igen och jag sitter i soffan med mina små godbitar som tittar på Shrek.
Vi har haft ett par lugna dagar här hemma, det känns extra viktigt att ha det när vi har det desto mer intensivt på tors och fre. Vi har målat, cyklat och varit på lekpark. Sjungit i vår sånggrupp och njutit av att solen kom tillbaka. Det är inte varmt igen men det regnar och snöar inte åtminstone 😉

Jag har fått ett lite oangenämt problem. Har två nätter i rad fått sådan fruktansvärd kramp i benen. I natt fick jag det på framsidan av benet och det gjorde helt galet ont. Var så svårt att bli av med det också för det gick inte att trampa bort det.
Hur som, köpte magnesium tillskott i går och försöker pimpla vatten i mängder. Har hela tiden druckit ungefär 2 liter varje dag men ska nog försöka öka det lite.

Idag är det som sagt skolan igen och jag har min favoritlärare.Hon är en fantastisk illustratör i min egen ålder som är otroligt trevlig och bra. Jag utvecklas så mycket på hennes lektioner och hennes input är alltid väldigt bra och lärorika.
Det är verkligen en så bra kombination detta för mig, 50% hemma och 50% i skolan. Det funkar perfekt för mig som människa och för vår familj. Jag älskar att vara dessa lugna dagar med mina barn men skulle bli tokig om det var det enda jag gjorde. Om jag inte hade något annat hade jag känt mig instängd och galen tror jag. Så var det i våras, jag var inte på en bra plats inom mig. Men att nu känna att jag gör något roligt och givande för framtiden är härligt. Vad det blir sen, efter denna utbildning vet jag inte men jag har lite tankar och funderingar. Vi får se,livet är till för att vara dynamiskt och föränderligt eller hur?

Nu ska jag ta hand om tvätten, träna och sen äta lite. Och sen dags att ta tåget in till stan 🙂

Ha en härlig dag hörrni!
kram kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *