Vecka nr 2 avslutad!

Då så, i dag är det 2 veckor sedan jag påbörjade min resa och hittils -4 kg. Jiihaa 🙂
Har inget sug what so ever, det enda man kan sakna är i så fall vanan.
Men ingenting skulle få mig att sluta nu, inte bara går jag ner i vikt, jag är piggare och har mer energi.

Jag har fått lite frågor kring detta med lchf och familjen. Jag, ser inga problem med att äta lchf och ha barn. De tycker bara maten har blivit godare. Gräddsåsen till köttbullarna tex vad så god att barnen slickade skålen och pratade om den dagen efter. De tänker knappt på att jag inte äter potatis 🙂 Frukosten är väl den som blivit störst skillnad på. Jag har ändrat om allt, även för barnen. De får inte köpeyoughurt heller längre. Jag hör egen med naturell youghurt, vaniljpulver och ett par steviadroppar. Själv äter jag lite ägg, en smoothie och ett par frökex, de märker att jag tänker annorlunda men inte att det är mest jag som ändrat om lite.
Jag känner hur lchf har haft en förlösande kraft i mig. Jag har helt plötsligt massa inspiration till matlagning igen. Och det är naturlig mat lagad från grunden precis sånt man vill ge sina barn.
Precis den slags matlagning som jag vela bevandra mig i.

Jag är nog lite för trött för att skriva något smart här 😉 Andra veckohalvan är skola för mig och då är jag galet trött.  Jag har ägnat mig endel åt att söka livsmedel på nätet och i små butiker i stan. Har nog fått tag på allt nu. Det är en utmaning att hålla sig inom ramen för lchf, det är ett nytt sätt att tänka, laga och baka. Men det blir lite som att lära sig saker på nytt igen vilket är roligt.

Hörrni ni ja tror jag får sluta där. Är trött som bara den. Kan inte skriva något intelligent i dag 😉
Jag är glad och känner mig så peppad av dagens resultat. -4 kg på 2 veckor är bra. Jag är stolt och glad.

over and out!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *