Träning och fint väder!

Jag känner hur det spritter inom mig, vi går mot härligare och finare väder med stormsteg. Spelar ingen roll att det är grå januari, jag vet att snart är det vår. Enklare att stå ut när man vet om det 🙂

Kom i väg på träningen i går, det var jobbigare än jag trodde. Det var ett kardiopass först som kändes i höfterna (!!!) och sen styrka med tyngder och rörelser tillsammans. Det var riktigt bra, har träningsvärk i magen 🙂
Zumban har paus i 2 veckor men jag ska ta mig att simma på torsdagarna tills dess. Finns en annan simhall 5 min härifrån som har öppet på just torsdagar så det är planen för denna och nästa vecka.
Allt jag rör mig är bra, satsar inte på att bli nån atlet men som sagt röra på mig.
Idag sken solen (till skillnad mot i går då det haglade, regnade och snöade på en gång…)så jag tog twinsen med mig och tog en 2 h promenad i solen. Först satt de i vagnen men sen ville de gå själva så jag lät dem spatsera längst vägen som går vid sjön. Tog sen tåget hem, väldigt bra att man inte tar ut sig eller framförallt tar ut de små)
Det var denna morgon jag liksom kände att livet är härligt. Jag har 4 friska barn en fantastisk man, ett fint hus och goda vänner. Och jag har all makt att göra vad jag vill med mitt liv och det är precis det jag gör nu. Tar makten över mig själv en gång för alla!

kram på er!

ps: Maken har gömt vågen, mitt tvångsbeteende fortsatte…. Så nu blir det MAX en vägning per vecka 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *