Mått och att lyssna på sin kropp!

Hej på er!

Så, jag vet att jag inte bloggar varje dag, jag måste få till det som en rutin helt enkelt. Men jag vill inte bli en såndär som bloggar om inget speciellt utan vill skriva något av vikt när jag väl skriver. Ja inte OM vikt 😉 Men av vikt. Näe, jag är inte Göteborgare även om man ibland kan tro det när det kommer till min humor.

Det har varit en intensiv vecka.Det tar på krafterna att ta hand om barnen själv en hel helg så jag var ju inte direkt utvilad när måndagen kom 😉 Sen har det varit födelsedag, kalas och så skola. I skolan har vi jobbat med lera och skulptur och byggt en stad. Kanske inte låter så jobbigt men man kände sig lite som i mästerkocken eller andra tävlingsprogram då allt har en tidsram och deadline. Man måste verkligen jobba på det. Inte blir det bättre av att en person i gruppen var extremt dominant och sket i oss andra heller, men jag klarade även det och nu är det över.
Hade planerat en helg med en god härlig vän i Bern men vi båda mådde krasst. Jag var sjukt trött och hade halsont hon ont i en arm. Vi avbokade i går kväll och ska åka nästa eller nästnästa. För tid med vänner ingår i mitt nyårslöfte: ta hand om mig själv.
Det är otroligt viktigt att man lyssna på sin kropp och därför fick jag även ställa in torsdagens styrelsemöte. Det är roligare än det låter, vi är ett gäng svenska tjejer som ses 1 gång i månaden och käkar middag och pratar om livet. Massa olika personligheter vilket gör det till en härlig mix av folk som jag verkligen tycker om. Men jag fick stanna hemma. Var så trött att jag somnade på tåget hem. Somnade i soffan vid halv 9 och tog mig sen stapplande upp vid halv 11 och stupade i säng. Bara tanken på att dricka procecco på stan fick mig nästan att svimma av utmattning.
Men i dag är jag pigg. Lagt mig i tid de flesta kvällarna denna veckan och som sagt lyssnat på kroppens signaler.

Mätte precis min kropp igen. Sen den 16:e januari har det försvunnit 7 cm på mig på olika ställen. Hela 3 cm runt midjan!!!! På alla ställen utom låren hade det försvunnit och jag kände mig så lättad då jag inte sätt så stora resultat på vågen den sista tiden.

Nu lyser solen! Vi ska gå ut och ta en härlig förmiddagspromenad innan det är dags för lunch och veckohandling.

puss&kram på er!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *